Какъв човек. Леле, какъв човек!

Смело можем да обобщим: светът си намери своя “Костов” в лицето на Русия. Тоест онзи безценен кадър, който винаги за всичко е виновен. Ако съм на Вл.Вл., ше се будя по тъмно всяка заран и търкайки залепени очички ше тичам към компютъра, за да установя в какъв още вероломен заговор срещу човечеството са ме обвинили от първа страница на вестниците (това че най-честото обвинение към самия Вл.Вл. е, че е изкупил шефовете на всички авторитетни издания. изобщо не е причина той да не се изненадва какви ги е сътворил, докато не е внимавал, или пък докато е спял – вътрешните противоречия на некои индивидууми не съм ги измислила аз). Я сега да видим какво точно имаме под ръка:
– Значи Тръмп, разбира се, е момчето на Путин, а ФСБ успя да накара цяла Америка да го избере
-Днес стана ясно още, че Русия е бръкнала в контакта с “брекзита”
– Това е само защото в деня на брекзита машината за сняг, който руснаците пращат в Саудитска Арабия, се е развалила, и им е останало малко повече време за нестандартни пакости.
– Специално и само за да угодят на Русия, италианците си покриха всички голи статуи в музеите, като посрещнаха иранския президент.
– А той, иранският президент, всички знаем, става с оня крак от леглото, с който Вл.Вл. му нареди да стане, и като киха гледа да се обръща към саудитците, за да им заледи снега, осигурен както вече стана ясно от Русия.
-Когато руската мечка се събуди от зимен сън и застане край потока да похапне сьомга, норвежките рибари започват верижна гладна стачка, а Исландия обявява нова рибна война на Англия.
-Това, което не знаете е, че Марин льо Пен и партията ѝ ядат само и единствено от ръката на Вл.Вл. Те са ящнички, а той щедър. Впрочем не е да не го знаете, но сте го забравили. Беше преди няколко месеца, когато се изясни, а оттогава толкова много неща взеха, че станаха.
– Асад очевидно спи на червена възглавница, с извезани чук и сърп в левия горен край и петолъчка в десния долен. Само по този начин може да върколяса и да сдъвче поданиците си, под претекст, че ги защитава от джихадистите, без някой да го усети.
-Пред руското хакерско тийнейджърство и NSA и CIA са напълно безпомощни, щото малолетни, нали? Трябва да се защитават правата на децата. Ако бяха австралийските спецслужби, щяха да им забършат по един зад врата на въпросните калпазани и да им вземат десерта, компютъра и излизането за един месец, без да признаят, че изобщо етимологията на думата “права” съществува.
-Май излиза, че само на Австралия Русия не ѝ е крива за нищо. То на австралийците даже Нова Зеландия копче не може да им каже, па камо ли Вл. Вл.
Та ако съм на Путин ше се пръскам от самодоволство във всеки един произволен ден от годината и то напълно основателно. Какъв прелестен световен хаос и за всичко е виновен той. Хич не съм безкритична ни към Великата и необятната, ни към ръководителя ѝ, но всичко вече е толкова абсурдно, че ме наляга истеричен смях. Смешно е да. Повече от смешно. Нелепо е. За ПР като този, човек трябва да почерпи целия свят. Имам подозрение, което ме притеснява напълно сериозно обаче. И то е, че  на Вл.Вл.един ден ще му писне да се снима гол до кръста на кон, с грамадна щука или пушка, ше облече жилетка, ще сложи очила, ще се запише в хора на ветераните от КГБ или ще започне да плете дантели. Този ден неминуемо ще дойде, ще ни завари неподготвени, и тогава най-свирепите му днешни критици ще ревнат най-силно в негова защита, само да не кажат после, че не съм ги предупредила.

(Б.а.Освен резкият пристъп на ирония  у авторката, който е напълно автентичен, нито един от гореспоменатите факти не е достоверен и не бива да  се ползва като новинарски източник).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s